Filter hotels

Guest reviews

In partnership with TripAdvisor

  • (9 hotels)
  • (4 hotels)

By hotel category

Hotel facilities:

Hotels in Crete-Amoudara, Greece (41 hotels)

Checkin date: Mar 11, 2017 Checkout date: Mar 14, 2017 Nights: 3 Rooms: 1 Room 1: 2 adults

New hotel search

Pick location

Check-in date:

Nights:

Check-out date:

Rooms:

Adult(s): Children:
Search

Facilitati hotel: restaurant, snack bar, piscina, parcare, piscina pentru copii, echipa de animatie, sala de conferinte, parcare. Facilitati camera: aer conditionat, telefon, TV, frigider, casuta de valori (cu plata), balcon sau terasa, baie.

Strada Vagias, Nr. 3
Ranking: #8 out of 198
Ammoudara, Heraklio Heraklion
Ranking: #8 out of 198

Facilitati hotel:  restaurant, bar, snack bar, taverna, restaurant italian, piscine, centru SPA, teren de tenis, sala de fitness, posibilitate de practicare a sporturilor nautice, loc de joaca pentru copii, miniclub, magazine. Facilitati camera: aer conditionat, frigider, TV, telefon, casuta de valori ( cu plata), baie.

Andreas Papandreou Street 72, 71414 Amoudara Herakliou
Ranking: #11 out of 198
Po Box 2009 N Stadion Crete
Ranking: #4 out of 70
Vagias 10, Amoudara, Crete 71500, Greece

Facilitati hotel: piscina, bar, restaurant, loc de joaca. Pe plaja sezlongul si umbrela cu plata. Facilitati camera: aer conditionat, telefon, casuta de valori (cu plata), TV, frigider, baie.

Facilitati hotel: piscina adulti, restaurant, aer conditionat, parcare, internet Wi-Fi. Facilitati camera: aer conditionat, casuta de valori, dus privat, uscator de par, frigider, TV satelit, internet.

A. Papandreou Str. 301, Gazi Amoudara - Heraklion Crete

Hotelul Castro este situat in centrul orasului Amoudara, la numai 300 m departare de faimoasele plaje aurii. Dispune de o piscina in aer liber si de un bar pentru oaspetii care doresc sa serveasca o bautura racoritoare la terasa piscinei. La restaurantul hotelului se servesc preparate culinare cu specific grecesc, gatite de bucatari priceputi pentru a satisface gusturile tuturor oaspetilor.

120 Andrea Papandreou And Naxo
Ranking: #20 out of 70